Hairextensions  

Wie wil dat nou niet? 

Mooi vol haar, meer volume of langer haar.  Of gewoon high lights, een pony verlengen? Alles kan met hairextensions.

Haar geeft men zelfvertrouwen. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen zich vrouwelijker, zelfverzekerder en vrolijker zijn met haar wat glanst, vol is, langer en beter blijft zitten.

Er zijn veel mogelijkheden met hairextensions.

 

High lights / Low lights 

Wil je wat high lights door je haar? Dit is perfect op te lossen met hairextensions. In de gewenste kleur kunnen een aantal hairextensions geplaatst worden als high lights. Voordeel is ook nog eens: het haar is meteen voller! 2 in 1! 

 

Volume

Heb je van jezelf fijn haar? blijven krullen, schuifjes, of haarstiekjes niet goed zitten? Mis je die volle look? Dan zijn hairextensions een perfecte oplossing! 

Met 75  hairextensions heb je al een prachtige volume in je haar!

 

Haarverlenging

Heb je kort haar en wil je graag langer haar? Wil je haar maar niet snel groeien? Ook dan bieden hairextensoins een oplossing. Met de verschillende lengtes die wij hebben, zit er altijd een lengte van jou wens bij.   Zo heb je de lengte die je altijd al graag wilde!

 

 Werkwijze

Allereerst wordt er een gratis advies afspraak gemaakt. Al uw persoonlijke wensen en vragen worden besproken.

Na al uw wensen te hebben besproken kijken wij naar uw haarkleur. Aan de hand van de kleuren ring kijken wij samen naar de haarkleur. Samen kiezen wij de juiste haarkleur.

Meestal zullen we 2 tinten kiezen om een zo natuurlijk mogelijk effect  te creëren, uw eigen haar heeft vaak ook meerdere nuances. Wij  bestellen dan de gewenste kleur en aantal.

Wij kunnen na bestelling de hairextensions meestal binnen 1 a 2 dagen inzetten. Wij vragen een aanbetaling van 50% voor de hairextensions.

Nadat de hairextensions zijn besteld en aanbetaling is gedaan is annulering niet meer mogelijk!

 

Copyright 2018 Beauty Studio Pure