Beauty Foods

Beauty Food!

 

Wat is Beauty Food nou eigenlijk?

Sinds de trend vanuit Amerika is overgewaaid naar Nederland gebruiken steeds meer mensen Superfoods. Met name bij het ontbijt zijn de Superfoods populair, vooral de Goji bessen, Acai bessen en Chia zaden zijn veel gebruikte producten.

Beauty food/Super foods zijn natuurlijke voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan gezonde voedingsstoffen. De meeste gezonde voedingsmiddelen hebben 2 of 3 bijzondere eigenschappen die goed voor de gezondheid zijn, Superfoods/Beauty Foods bevatten vaak 12 of meer bijzondere eigenschappen.

Het unieke en tevens kenmerkende aan Superfoods is dat deze voedingsmiddelen enorm rijk zijn aan mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten. Of Superfoods met recht deze naam draagt is de vraag. Blyskac . Natuurlijk gaat het altijd om de variatie aan voedingsmiddelen die je eet, maar bepaalde voedingsmiddelen hebben wel degelijk hele bijzondere en krachtige eigenschappen.
De Power Slim Antioxidanten bevatten de Superfoods Acai bessen, Wolfberry fruit en brandnetel.

Deze Superfoods hebben een hoge concentratie aan antioxidanten en hebben de volgende werking op het lichaam;

Acai bessen geven energie, zorgen voor een betere slaapcycli, zijn goed tegen veroudering en zorgen voor een gezond hart.

Wolfberry fruit, beter bekend als Goji bessen, helpt bij de vertraging van het ouderdomsproces en behoort daarmee tot de natuurlijke antiverouderingsmiddelen. Verder hebben de bessen een beschermende werking op de lever, zorgen ze voor een gezond hart en geven ze een flinke boost vitamine C. De Goji bes staat bekend om het ondersteunen en verbeteren van het immuunsysteem en onderzoeken hebben bewezen dat de bessen stoffen bevatten die kankercellen in het lichaam kunnen bestrijden.

Brandnetel bevat veel goede stoffen die een positieve invloed op het lichaam hebben. Ze bevatten veel ijzer waardoor het goed werkt tegen vermoeidheid, lusteloosheid en bij bloedarmoede. Brandnetel werkt reinigend. De plant is een goede ondersteuning tijdens het afvallen vanwege de aanwezigheid van histamine. Het histamine in de plant versnelt de spijsvertering. Het is tevens effectief tegen diarree en winderigheid en zorgt voor een goede balans in je darmen.

Antioxidanten is een verzamelnaam voor de vitamines E en C, de spoorelementen seleen en zink en bioactieve stoffen. Ze helpen tegen oxidatie beschadiging van cellen of weefsels. Oxidatie in het lichaam is een normaal proces. Hierbij kan schade aan cellen en weefsels ontstaan, met op den duur mogelijk zelfs hart- en vaatziekten, kanker en schade aan het zenuwstelsel tot gevolg.

 

There are no comments yet, but you can be the firstLeave a ReplyCopyright 2018 Beauty Studio Pure